Despre noi

Societatea S.C A-SERVICII TERMO S.R.L. cu sediul in BRASOV, a fost fondata in anul 2005. Activitatea de baza a societatii noastre o constituie service-ul centralelor termice precum si lucrarile de instalatii (termice si sanitare), lucrari de ventilatie si climatizare. Am devenit pe parcursul activitatii noastre reprezentant si partener service pentru renumitele companii BUDERUS, FERROLI, DE DIETRICH .

Calitatea lucrarilor noastre este data de fostii sau de actualii colaboratori. Numai cu ajutorul portofoliului nostru am reusit sa ne cream o carte de vizita de invidiat, in acest moment numarul de clienti aflati in baza de date situandu-se la cca 2000.

Mentionam ca avem personal propriu de specialitate pregatit pentru executarea lucrarilor de montare - instalare, punere in functiune si service/reparare la nivel de competenta adecvat si in conditii de calitate care sa confere incredere utilizatorului final. Baza tehnico - materiala si resursele colaterale necesare pentru executarea acestor lucrari sunt la un nivel de profesionalism si calitate corespunzator pentru garantarea sigurantei in functionare a aparatelor instalate si puse in functiune si garantam atingerea parametrilor de performanta declarati de producator.

Piesele de schimb ce le asiguram pentru aparatele consumatoare de combustibili gazosi ce se afla in supravegherea societatii noastre sunt certificate si sunt procutate numai de la producator sau distribuitor recunoscut de producator. Avem implementat un sistem informational si de instruire care permite personalului implicat in executia si supravegherea lucrarilor cunoasterea si insusirea prevederilor legale in domeniu, a standardelor si normativelor tehnice aplicabile . Sistemul de lucru al societatii noastre este intr-o continua adaptare la cerintele de asigurare a calitatii lucrarilor de montare - instalare, punere in functiune, reparare si intretinere a aparatelor.

Calitatea lucrarilor de service - reparare este garantata prin aplicarea stricta a procedurii proprii de lucru specifica acestui domeniu si de respectarea instructiunilor de lucru precum si a etapelor de derulare a lucrarilor in conformitate cu manualele de specialitate si a instruirilor organizate de producatiorul aparatelor sau reprezentantul tehnic al acestiua.

Piesele de schimb ce le asiguram pentru aparatele consumatoare de combustibili gazosi ce se afla in supravegherea societatii noastre sunt certificate si sunt procutate numai de la producator sau distribuitor recunoscut de producator.

Adresa la care putem fi contactati este: Str. Alunis, nr. 2, ap. 2, Brasov, Ne puteti contacta la numarul de telefon si fax 0368441261 precum si la numarul de mobil 0724848426. Incepand cu luna ianuarie ne puteti gasi si la adresa de internet : www.astbrasov.ro si la adresa de mail : [email protected]

eurocor close